Onze sponsors

Samen sterk

Portret
JEKA

JEKA vzw werd in 1960 opgericht met als unieke doelstelling: Belgische jongeren de kans bieden om, over de grenzen van hun land heen, de wijde wereld te ontdekken.

Alles begon met slechts enkele huizen in het Oostenrijkse Lechtal, Tirol. Nu 56 jaar later is JEKA, zonder enige vorm van subsidie, uitgegroeid tot een Europese organisatie met 6 buitenlandse filialen en meer dan 100 huizen in 11 verschillende landen. Het primaire doel van JEKA is nog steeds om de jeugd een betaalbare vakantie aan te bieden met de mogelijkheid tot interculturele uitwisseling. Helaas blijven de prijzen voor huisvesting, voeding,transport en nevenactiviteiten jaar na jaar stijgen in Europa. Een probleem waar ook JEKA mee te kampen heeft. Zo werd beslist om nieuwe reissegmenten te ontwikkelen die een breder publiek aanspreken en waarbij elk van deze segmenten zich richt tot de doelgroepen die financieel iets meer ademruimte hebben. Dankzij hun deelname aan een JEKA-reis, zelfs met zeer interessante marktprijzen, dragen zij bij tot de financiering van het primaire doel.

website
Portret
METROPOOL

Jaguar Land Rover Metropool maakt deel uit van de AMB Holding die tot de top vijf van de grootste autoretailgroepen in België behoort. Bij AMB vinden we tevens merken terug als BMW (Jorssen), MINI (Antwerp Store South), Renault & Dacia (Renault Antwerpen), Mazda en Infiniti (Antwerp Automotive). Metropool staat als verdeler én carrossier bekend voor de merken Jaguar en Land Rover en telt drie vestigingen: Wilrijk, Brasschaat en Hasselt. Niet enkel geniet de nieuwe partner met zijn wagens naam en faam voor zijn veelal sportieve prestaties. Tegelijkertijd draagt Metropool een enorm familiegevoel uit. De visie is dan ook 'Uw thuis voor Jaguar & Land Rover'.

Portret
De Beule

Ons gespecialiseerd team verzorgt de installatie van nieuwe verwarmings- en warmwatertoestellen op aardgas, zonneboilers, zonnepanelen voor warm water, radiatoren, vloerverwarming, leidingen en sanitair. Onze tegelaars toveren uw nieuwe badkamer, douche, toilet, e.a. om tot een pareltje.

U kan bij ons ook terecht voor het onderhoud op uw verwarmings- en warmwatertoestellen en gaskachels alsook voor herstellingen aan defecte toestellen. Wij zijn erkend Electrabel partner en zijn in het bezit van verschillende kwaliteitslabels zoals: gehabiliteerd aardgasinstallateur, VCA-certificaat, Lid van Bouwunie Unizo, Cerga. Onze eigen toonzaal beschikt over een ruime keuze aan tegels. U kan ook steeds terecht bij onze leveranciers voor uw sanitair: Schrauwen en Desco.

website
Portret
Republik

Onze winkel is gesitueerd in het centrum van Antwerpen. Onze skishop is gegroeid uit onze passie voor de bergen en sneeuw, uit veiligheid, voorliefde voor high performance materialen. Wij verkopen meer dan gewoon maar skimateriaal.

In onze voorliefde voor skiën, climb to ride, toerski, blijven wij steeds zelf zoeken naar nieuwigheden, zowel in kleding als in ski's, bindingen en schoenen. Ons aanbod is zorgvuldig uitgezocht, waarbij wij vooral letten op de kwaliteit en de specifieke kenmerken van de materialen. We bieden een ruim aanbod technische kleding voor zowel dames, heren als kinderen, waarbij gelet wordt op persoonlijk comfort en design. Het hoogtechnologisch principe 'less is more' komt altijd op de eerste plaats.

Wanneer we niet skiën, lopen we. Een heel jaar lang hebben wij een uitgebreid aanbod technische kleding en schoenen voor zowel de creatieve loper als voor de marathonloper, trailrunner en ultraloper. Uiteraard zijn je noden op gebied van schoenen en kleding anders wanneer je in de stad loopt dan in de bergen of in de woestijn, ieder terrein is uniek.

We delen graag onze ervaring in trail- en ultralopen, zowel op gebied van materiaal, kleding als ervaring met voeding tijdens de race. Ook hier zoeken we met zorg naar de meest technologische en praktische zaken uit die je nodig hebt. Ben je beginner of gevorderde, kom gerust eens langs voor ons advies.

website
Portret
Schoenmakerij De Nutte

Schoenmakerij De Nutte in Boom bestaat eigenlijk al jaren. Maar is voorheen gekend als slotenmaker Marc. Maar omdat Marc gestopt is heeft hij sinds September 2014 de zaak overgedragen aan zijn vaste werknemer Bruno De Nutte.

Bruno is al lange tijd gecertificeerd schoenmaker en doet zijn job maar al te graag. Nu dat hij de zaak heeft overgenomen is het dus voortaan Schoenmakerij De Nutte en niet langer Slotenmaker Marc.

website
Portret
Snowmania

Een complete wintersportvakantie, da's waar SnowMania voor staat.

Of je nu reist als gezin, een groep vrienden, als school, of als bedrijf, SnowMania is er om jou een onvergetelijke sneeuwvakantie aan te bieden. Tevreden klanten, da's waar wij naar streven. Dag in dag uit stellen we alles in het werk zodat jij niet één jaar voor SnowMania kiest, maar elk jaar weer met een glimlach terugkeert!

Corebusiness zijn onze gezinsreizen. Elk jaar opnieuw stellen we een mooi en gevarieerd programma aan gezinsreizen op. Op deze reizen bieden we steeds één of meerdere van onze clubs aan. Zo hebben we de Kidsclub, de Pinguïnclub, de Skiclub en de Boardclub. Deze clubs staan garant voor Nederlandstalige lessen en begeleiding op maat.

Voor bedrijven en scholen stellen we steeds een op maat gemaakt pakket samen. Laat ons zeker weten wat jouw wensen zijn en wij gaan, samen met jou, op zoek naar de ideale trip!

Samen met onze monitoren hopen we jou snel te ontmoeten op een één van onze wintersportvakanties!

website
Portret
MIJO

Als Trendsettend Hairdressing Salon volgt Mijo de allernieuwste trends op de voet. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en adviseren wij u persoonlijk. Bij Mijo hechten we veel belang aan een professionele aanpak, permanente vorming en kwaliteitsproducten (L'Oréal en Kérastase). We bieden ongedwongen kapsels met een gestructureerde snit, een brede waaier van kleurtechnieken, doeltreffende verzorging van de haren en relaxerende hoofdhuidmassages. Dit alles in een professionele loungesfeer en een gezellig kader. Ondek het zelf ... wij staan klaar voor U.

website
Portret
JAVEBO

Restauratie en renovatie van gebouwen.

Portret
Accovision

Boekhouding & Fiscaliteit.

Portret
Hout in huis

U wilt een kwaliteitsvol en origineel design meubel?
Uw interieur vereist aangepaste maten en materialen?
U hebt een goed idee of ontwerp voor een meubel maar vindt niet wat u wilt?

website
Portret
Euroblok

Euroblok Deuren is reeds meer dan 30 jaar toonaangevend in de beveiligingssector. Onze onderneming steunt op 2 generaties ervaring en vakkennis. Reeds van in het begin werd er gekozen voor de hoge Italiaanse kwaliteit en afwerking in de gepantserde deuren. Door een goede en persoonlijke samenwerking met al onze klanten realiseert Euroblok Deuren installeert momenteel meer dan 1000 veiligheidsdeuren per jaar.

website
Portret
B-inc

Promokledij, jeugdclub of sport outfits, werkkledij of custom made textiel? B-inc is de referentie op gebied van textielbedrukking. Van 1 stuk voor de particulier tot enkele duizenden voor bedrijven, bij ons is elke klant welkom. Laat u verrassen door ons uitgebreid gamma in onze portfolio.

website
Portret
Vermelding
Informatie
website