Onze club

Wie zijn wij?

Het doel van onze club is onze leden op te leiden tot ervaren wedstrijdskiërs en die te laten deelnemen aan zowel binnenlandse als buitenlandse wedstrijden. Iedereen zowel jong als oud kan lid worden van onze club. Onze club is weliswaar geen club om te leren skiën, maar een club om je skiën te verfijnen.

In het Racing Team leren de leden alle basisvaardigheden van het wedstrijdskiën, in hoofdzaak slalom & reuzeslalom. Het Racing Team is eveneens opgesplitst in groepen volgens leeftijd. Zij trainen één tot twee keer per week en krijgen conditietraining. Gezien we een racing team zijn, nemen we ook deel aan wedstrijden op verschillende niveau's.

Gemotiveerde kinderen die speelsgewijs beter willen worden in het skiën, kunnen lid worden van onze U8-club (tot 8 jaar) Hier trainen de kinderen tot ze voldoende technische bagage hebben om door te stromen naar het Racing Team. De U8-club traint één keer per week op zondag. Kinderen moeten ploegbochten kunnen maken en zelfstandig de lift kunnen nemen.

Lid worden Huishoudelijk reglement Privacyverklaring

Fotograaf

Zij zet ons in de kijker!

Fotograaf
Tamara Verschueren
Huisfotograaf

Het bestuur

De sturing achter onze club

Portret
Marlies Hermans
Voorzitter & Kledij
Portret
Ann-Marie Patteet (Mimi)
Ondervoorzitter
Portret
Muriel Geel
Penningmeester
Portret
Bruno Gysels
Secretaris & Webmaster
Portret
Siegrid Pauwels
Verzekeringen & Wedstrijden
Portret
Ken De Hondt
Opvolging federatie
Portret
François Stander
Hoofdtrainer